![]() |
|
|
|||||||
| UEFA EURO 2008 Очаквайте емоции! |
| Виж Резултатите от Анкетата: Кой ще е шампионът на ЕВРО 2008? | |||
| Чехия |
|
2 | 1.19% |
| Португалия |
|
21 | 12.50% |
| Швейцария |
|
1 | 0.60% |
| Турция |
|
1 | 0.60% |
| Австрия |
|
1 | 0.60% |
| Хърватска |
|
6 | 3.57% |
| Германия |
|
34 | 20.24% |
| Полша |
|
0 | 0% |
| Франция |
|
17 | 10.12% |
| Италия |
|
16 | 9.52% |
| Холандия |
|
20 | 11.90% |
| Румъния |
|
1 | 0.60% |
| Гърция |
|
1 | 0.60% |
| Русия |
|
19 | 11.31% |
| Испания |
|
28 | 16.67% |
| Швеция |
|
0 | 0% |
| Гласували: 168. Можете да не давате мнението си в тази анкета | |||
![]() |
|
|
|
Темови Инструменти | Типове Показване |
|
|
||||
|
||||
|
В тази анкета имате възможност да предвидите шампиона на ЕВРО 2008!
|
||||
|
||||
|
Аз залагам на Германия ... или по точно много ми се иска те да спечелят Евро 2008.Разполагат с един доста добър състав,в който се отличават Миро Клозе и Михаел Балак.Балак след като отсъставаше дъгло заради контузии сега се намира в превъзходна форма!Очаквам да изгрее звездата на Марио Гомез.Симон Ролфес от Байер Леверкузен също покава голямо израстване!Лично аз съм много учуден че Тимо Хилдебранд го няма,но Льов си знае.Наистина той е брилянтен тактик.Не мисля че немците ще имат проблеми в групата и ще минат в следващата фаза без проблеми.Пътя до финала за Германия ще бъда доста по лесен от този на Италия,Франция и Испания.Затова аз лично очаквам че немците ще играят поне финал!
|
||||
|
||||
|
Холандия или Испания .. време им е .. !
|
|
|
||||
|
||||
|
Много трудно за прогнозиране. За първи път от много време няма изявен фаворит на голямо първенство. Германия според мен ще ирае на финал , заради леката си програма.
Все пак малко съм учуден , че все още няма глас за световния шампион и затова дадох своя за тях.
|
||||
|
||||
|
Πάμε Ελλάδα
наистина много ми се иска да se успеха от преди 4 години....но ще е много трудно.. иначе....подкрепям и скуадрата....ако Гърция не стане.....то нека е Италия
|
||||
|
||||
|
Според мен-Холандия.С добри халфове и нападатели могат да бият всекиго от най-добрите.Сигурен вратар в лицето на ван дер Сар.
|
|
|
||||
|
||||
|
Моят фаворит за спечелването на Европейското е отборът на Франция..винаги съм ги подкрепял..имаха трудности...ще видим тъкмо до къде са стигнали, пък и не вярвам Раймон Доменек да не е успял да обиграе футболистите си и да им изгради тактика схема, според която да играят на терена...очаквам подобаващо представяне на Бензема, Анелка, Сисе и компания
|
|
|
|||
|
|||
|
И аз силно симпатизирам на Гърция,като страна,но начина им на игра преди 4години си беше меко казано отблъскващ.Иначе е, вярно че от страна,която не е велика сила във футбола,не може да се изисква повече.Лично моя фаворит за спечелване на титлата е Германия заради леката им програма.А в случай,като сегашния,когато има 4-5 равностойни отбора това определено е от голямо значение.Дано да греша,защото определено не са ми симпатични.
Последно редактирано от Христо Йовов - Бижутера : 26-05-2008 в 23:59 |
|
|
|||
|
|||
|
Който и да стигне до финала от потока на групи C и D,ще трябва да е минал през съвсем различни мачове от една Германия или една Португалия примерно....това може би и обяснява ниския коеф за немците,те трябва да отстранят Хърватия и Португалия най-вероятно и са на финал...Не искам и да си представям една Франция примерно с мачове срещу Испания и Италия как ще изглежда на финала....различно е както и да го погледнем,жесток поток.Без глас тук
|
|
|
||||
|
||||
|
Цитат:
аз съм за Гърция защото съм почти наполовина грък...а и повечето години които се помна съм ги прекарал в тази прекрасна държава Най вероятно играта ще е подобна като от преди 4 години...но сега има един изявен голайстор като Гекас . Аз лично вървам че групата е напълно преодолима.... Иначе съм против сички източно европейски страни....надявам се хървати, поляци, и най-вече мамалигите и резаците да го отнесат яко
|
|||
|
|||
|
Германия или Италия ....... според мен тези два отбора са на финала , но си мисля че Германия ще е победител
|
|||
|
|||
|
Глас за Португалия!За мен те са скрития фаворит на Евро2008!С наставник като Сколари и играчи като Босингва , Карвальо , Велосо , Нани , Шимао , Куаресма , Деко , Маутиньо , Гомес и разбирасе Роналдо , португалците са напълно способни да направят нещо голямо в Австрия и Швейцария.Като добавим , че те отиват на европейскито без голямо напрежение , защото никой не ги сочи за фаворит нещата изглеждат доста добре за тях.Също мисля , че групата им е преодолима и не би трябвало да имат проблеми с преминаването в следващата фаза.А по-нататък всичко е възможно.
|
|
|
||||
|
||||
|
Аз ще викам за Холандия и Португалия, но честно казано лалетата ще им бъде доста трудно в тяхната група, надявам се петлите и мамалигите да отпаднат, според повечето букмейкъри фаворити са Германия и Испания, дано не са прави, че са ми много омразни тея два отбора, ако някой от мойте фаворити не спечели, нека Италия поне я вземе
, те поне са ми по приятни за гледане отколкото другите "големи" отбори, а за шампиона Гърция ще е изключително трудно да повторят успеха отпреди 4 години.
|
|
|
||||
|
||||
|
Силно искам Испания да стигне до финал и ще викам за тях на Европейското. Дано момчетата направят така, че да ме зарадват.
Иначе фаворитите са ясни Германия и Италия, но на мен ми се гледат други отбори на финала.
|
|
|
||||
|
||||
|
Хърватите !!!
|
![]() |
|
| Активни Потребители, които В Момента Разглеждат Тази Тема: 1 (0 членове е 1 гости) | |
| Темови Инструменти | |
| Типове Показване | |
|
|